Acasă Eveniment Un bărbat a urinat în fântâna din Piața Unirii din Timișoara. Va...

Un bărbat a urinat în fântâna din Piața Unirii din Timișoara. Va primi o amendă între 200 și 1.000 de lei

991
DISTRIBUIȚI

Duminică seară, un bărbat a fost surprins urinând în fântâna din Piața Unirii din Timișoara. Este vorba de aceeași fântână cu țâșnitori de unde trecătorii pot bea apă. În urma fotografiilor apărute pe rețelele de socializare, timișorenii s-au arătat indignați de gestul bărbatului și cereau intervenția polițiștilor locali.

Se pare că Direcția Poliția Locală Timișoara deja este pe urmele bărbatului. Acesta ar fi fost observat din Biroul Monitorizare Video, iar prin dispecerat a fost trimis la fața locului un echipaj de polițiști locali. Bărbatul nu a mai fost găsit acolo, dar, după ce va fi prins, va primi o amendă între 200 și 1.000 de lei.

„Cel in cauza a fost observat de polițiștii locali din cadrul Biroului Monitorizare Video, fiind anunțat Dispeceratul în vederea direcționării unui echipaj, dar persoana nu a mai fost la fața locului la momentul sosirii acestuia. În baza imaginilor și a datelor existente se efectuează verificări în vederea identificării și luării măsurilor legale, bărbatul riscând sancțiune conform Legii 61/1991 republicată, între 200 și 1000 lei”, transmite Daniela Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Sursă foto: Corneliu N. Vaida – Facebook

Comentarii

comentarii