Acasă Politica Un deputat timişorean dezvăluie un motiv ascuns al campaniei UNPR de strângere...

Un deputat timişorean dezvăluie un motiv ascuns al campaniei UNPR de strângere de semnături pentru Victor Ponta

392
DISTRIBUIȚI

diaconu semnaturi ponta

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, s-a angajat în urmă cu mai multe luni că partidul pe care îl conduce va strânge un milion de semnături pentru candidatura lui Victor Ponta la Preşedinţia României.

Se întâmpla pe vreme când Ponta nici nu îşi anunţase candidatura, iar între timp s-au strâns aproximativ 700.000 de semnături.

UNPR Timiş are o normă de 43.000 de semnături, din care s-au strâns deja 25.000, conform preşedintelui de filială, Ion Răducanu. Progresiştii profită de campania de strângere de semnături pentru a câştiga noi adepţi. O recunoaşte deputatul Adrian Diaconu, care speră ca şi alţi timişeni să se alăture celor 250 de persoane înscrise anul acesta în UNPR Timiş.

Pentru noi, ca partid, este un bun prilej pentru prozelitism. Este o ocazie bună să stai de vorbă cu oamenii, să discuţi, să stai de vorbă cu oamenii, să le afli problemele şi să-i convingi să vină în echipa ta. Alt prilej mai bun nu ai. Să generezi astfel de evenimente îţi trebuie resurse. Acum e foarte bine că tot activul nostru de partid este pe teren şi vorbeşte cu locuitorii judeţului”, a declarat deputatul timişorean Adrian Diaconu.

Comentarii

comentarii