Acasă Administraţie Un individ a sfidat legea și bunul simț și și-a aruncat deșeurile...

Un individ a sfidat legea și bunul simț și și-a aruncat deșeurile pe câmp lângă Timișoara

1921
DISTRIBUIȚI

Comisarii Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, împreună cu jandarmii, s-au deplasat, la solicitarea Poliției Locale Timișoara, la limita municipiului Timișoara cu localitatea Săcălaz, săptămâna trecută, și au identificat o persoană fizică care transporta deșeuri rezultate din construcții.

”Atragem atenția celor care obișnuiesc să abandoneze deșeuri în natură că astfel de controale şi verificări vor fi continuate, aşa încât, ar fi bine să se gândească ce riscă înainte de a descărca ilegal deşeuri prin diverse zone”, este mesajul Gărzii de Mediu Timiș.

Comisarii GNM CJ Timiș vor continua în vederea verificării respectării legislației privind protecția mediului, de către persoana fizică în cauză și se vor lua măsurile care se impun în conformitate cu prevederile legale.

”Atragem atenția însă tuturor persoanelor fizice și juridice că au obligația respectării prevederilor Legii nr.211 /2011, privind regimul deșeurilor, articolul 19 alin. 3: abandonarea deșeurilor pe spațiul public și în locuri neamenajate este interzisă.

Comentarii

comentarii