Acasă Actualitate Un nou moderator de prestigiu vine de la Timișoara și noi speakeri...

Un nou moderator de prestigiu vine de la Timișoara și noi speakeri de mare calibru, la FoodIntelForum 2024

DISTRIBUIȚI

Un nou moderator de prestigiu vine de la Timișoara, Lia Lucia Epure, directoarea cotidianului regional ZIUA de Vest, la FoodIntelForum, ediția a VII-a, 24 – 26 aprilie 2024.

De asemenea, noi speakeri de mare calibru, noi participanți proactivi vor fi prezenți alături de Lia Epure.

Ion Biriș, antreprenor LOFT, vine la FoodIntelForum să se întâlnească cu noi parteneri de business și să împărtășească din uriașa lui experiență de business în HoReCa, distribuție, import, export, construcție de brand .

Alexandru Stănescu, director general Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia , va clarifica participanților mecanismele de acces la cele peste 500 de milioane de euro nerambursabile disponibile pentru oamenii de afaceri și cei 1,5 miliarde de euro nerambursabili disponibili pentru sectorul public pe care îi gestionează instituția pe care o conduce.

Varujan Vosganian, fost ministru al economiei și finanțelor, va vorbi despre noi direcții și oportunități de dezvoltare ale României în an electoral și previziuni obligatorii în noul an post-electoral.

Se înscriu și aduc noi variante de colaborare și Nea Ellada cu produse de la Agros, Ionuț Georgescu, Antreprenor GEI Consultanță Specializată și alții… aflați după weekend: răsare soarele pentru toată lumea.

Toți participanții pot expune GRATUIT mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezintă, în funcție de ordinea înscrierii și de spațiu disponibil

Sponsori: Smart Home Development (Sponsor Platinum), ComputerLand Romania  (Sponsor Gold), Profi (Sponsor Silver), Eutron Invest Romania (Sustainability Sponsor), Mirdatod Ibăneşti  (Sponsor Degustare)

Parteneri: Biris Goran SPARL, Academia De Stiinte Agricole SI Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti”, Universitatea De Stiinte Agronomice Si Medicina Veterinara Bucuresti,  Wiren România.

Parteneri media: Food Biz, Agrostandard News, Lumea Banilor, Revista Economistul, MONEY.ro , Ziua de Vest. romaniafuncționează.

Expozanți: Lactate Bradet , Crama Basilescu, Grandma’s Delights – Produse Naturale.

 

Comentarii

comentarii