Acasă Eveniment Un şofer a fost bătut de conducătorul platformei care l-a tractat până...

Un şofer a fost bătut de conducătorul platformei care l-a tractat până la Timișoara, după ce a cerut bon fiscal

1784
DISTRIBUIȚI

Un şofer rămas în pană în apropiere de Sebeş, după ce a cumpărat o maşină, a fost bătut de conducătorul auto al platformei de tractare, după ce i-a cerut bon fiscal, când a ajuns în Timişoara. Incidentul a avut loc joi seara.

Când au ajuns în Timişoara, bărbatul a cerut să i se dea bon fiscal, lucru care l-a enervat la culme pe celălalt. De aici şi până la bătaie a fost doar un pas. Victima a sunat la 112, iar oamenii legii au sosit la locul incidentului.

Poliţistul a încearcat să aplaneze conflictul spunându-i victimei să achite preţul tractării, altfel maşina îi va fi confiscată de firmă. Celălalt şofer intervine şi spune chiar că este în stare să o ducă înapoi în Sebeş pe banii săi.

„În cursul zilei de ieri la secţia 3 Poliţia Urbană Timişoara au fost înregistrare două plângeri penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului”, a declarat pentru Observator Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Potrivit Ordonanţei 28 din 1999 invocată de cel agresat în discuţia cu poliţistul, privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, are însă şi excepţii pentru eliberarea bonurilor fiscale.

Unul dintre punctele de lege prevede că “activitățile desfășurate ca profesii libere sub toate formele de organizare care nu implică crearea unei societăți comerciale, precum și activitățile economice desfășurate în mod independent de persoanele fizice autorizate potrivit legii, cu excepția activităților de taximetrie auto pentru mărfuri și persoane”.

Sursa: observatornews.ro

Comentarii

comentarii