Acasă Eveniment Un şofer a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti....

Un şofer a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti. Mașina a luat foc, iar șoferul a murit

DISTRIBUIȚI

UPDATE: Șoferul care a murit este Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA

Un șofer a intrat, în această dimineaţă, cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București. Mașina a luat foc, iar șoferul a murit.

Potrivit Poliției Capitalei, incidentul a avut loc în această dimineaţă în jurul orei 6.00.

O mașină a părăsit șoseaua și s-a lovit de gardul unei reprezentanțe diplomatice.

Șoferul a murit și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a stinge incendiul izbucnit la mașină.

Polițiștii anunță că au fost aplicate restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs acest eveniment.

“În această dimineață, în jurul orei 06.00 a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit șoseaua și s-a lovit de gardul unei reprezentanțe diplomatice.

Conducătorul auto este decedat și a fost nevoie de intervenția colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism. Au fost aplicate restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a acest eveniment.”, se arată într-o informare a Poliţiei.

UPDATE: Conform unor surse ar fi fost confirmată și identitatea bărbatului care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București: este vorba de Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA. El a fost un personaj controversat, fusese în trecut acuzat că și-ar fi abuzat sexual în mod repetat fiica vitregă, în perioada în care aceasta avea 10 ani. Ieri ar fi fost CONDAMNAT pentru faptele sale.

Avocat de profesie, Bogdan Drăghici a devenit cunoscut publicului din postura de președinte al Asociației TATA, un ONG care susținea drepturile taților asupra propriilor copii, în contextul proceselor de divorț.

Comentarii

comentarii