Acasă Actualitate Veste bună pentru locuitorii din Bacova

Veste bună pentru locuitorii din Bacova

DISTRIBUIȚI

Primarul Sorin Munteanu a semnat marți, în cabinetul ministrului Veștea, contractul din cadrul programului național Anghel Saligny referitor la lucrările de asfaltare a Bacovei. Pe lângă asfaltare, mai sunt prevăzute conturarea rigolelor și construcția podețelor, la fiecare casă. Contractul are valoarea de 15,47 milioane lei. Cu aceste lucrări, ce se vor finaliza anul viitor, sunt încheiate toate lucrările de infrastructură edilitară: asfaltări, canalizare și gaz.

Odată cu începerea anului 2024, locuitorii din Bacova vor putea depune dosarele pentru racordare la rețeaua de gaz, la operatorul de gaz din Buziaș, în vederea branșării. Dosarul trebuie să conțină: cererea de branșare, copie după actele de identitate și extras de Carte Funciară.

Pe programul PNRR este asigurată finanțarea și se află în faza de proiectare în vederea achiziției de lucrări reabilitarea școlii generale din Bacova.

”La finalizarea acestor lucrări ne-am îndeplinit promisiunile față de toți locuitorii Bacovei, chiar dacă, pe alocuri, lucrările nu s-au desfășurat așa cum ne-am dorit, în cele mai bune condiții și de multe ori au deranjat și o să mai deranjeze, până la terminarea acestora. Dar, în final, cu toții vom beneficia de aceste investiții”, spune Sorin Munteanu, primarul orașului Buziaș.

Comentarii

comentarii