Acasă Administraţie Viceprimarul Cosmin Tabără a anunțat câștigătorul contractului pentru stadionul Lego

Viceprimarul Cosmin Tabără a anunțat câștigătorul contractului pentru stadionul Lego

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Cosmin Tabără a anunțat câștigătorul desemnat pentru realizarea Proiectului tehnic și a construcției primului stadion din Timișoara, după 60 ani! Luni seară, la ora 24, a fost termenul până la care se puteau depune contestații, dar, din fericire, nu s-a depus niciuna.

“Din patru societăți, toate respectabile, a fost aleasă cea mai bună ofertă raportată la preț-calitate, conform prevederilor legale: societatea Tehnodomus S.A., împreună cu firmele din subantrepriză, la o valoare a contractului de 97.002.850 lei, plus TVA. Acum trebuie să trecem efectiv la treabă: semnarea contractului în scurt timp, realizarea proiectului, avizările care trebuie făcute și execuția propriu-zisă”, a anunțat Tabără.

El spune că speră într-o colaborare constructivă între toți factorii care vor fi implicați, e nevoie de susținere la toate instituțiile.

” Să conștientizăm că suntem un oraș care nu are infrastructură sportivă, iar acum depinde exclusiv de noi să o facem! Să lucrăm împreună cu toții și să ajutam!”, a mai spus Tabără.

El a dorit să mulțumească tuturor celor care au sprijinit și muncit la proiect.

Comentarii

comentarii