Acasă National Victor Ponta şi-a lansat candidatura la Preşedinţie, pe Arena Naţională

Victor Ponta şi-a lansat candidatura la Preşedinţie, pe Arena Naţională

DISTRIBUIȚI

lansare ponta

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, şi-a lansat candidatura la funcţia de preşedinte al României sâmbătă, pe Arena Naţională, la eveniment fiind aşteptate, potrivit organizatorilor, aproximativ 70.000 de persoane, din toată ţara.

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că la vârsta de 42 de ani, pe care a împlinit-o chiar în această zi, se simte pregătit să fie preşedintele românilor.

“Azi la 42 de ani vreau să vă spun că mă simt pregătit, am curajul, am încrederea, credinţa, împreună cu dumneavoastră, că pot fi preşedintele românilor, că putem să facem acea mare schimbare pe care o aşteptăm. Vreau să fiu preşedintele românilor care vor sărbători 100 de ani de la marea unire”, a spus Ponta

El le-a spus participanţilor la evenimentul de lansare că este recunoascător pentru faptul că social-democraţii au avut încredere să-l aleagă preşedinte al partidului la 37 de ani şi că românii au avut încredere să fie premier la 39 de ani.

“Vreau spun cât sunt recunoscător pentru că la 37 de ani aţi avut încredere să mă alegeţi în fruntea PSD, partid pe atunci înfrânt, care îşi pierduse speranţa. Am fost împreună, uniţi şi am câştigat toate bătăliile. O vom câştiga şi pe cea din 16 noiembtrie, o bătălie pentru România’, a spus Ponta.

“Vreau să mulţumesc românilor care la 39 ani au avut încredere să fiu celmai tânăr premier din Europa, premierul unei ţăr distrusă economic şi social, fără încredere, fără speranţă. Împreună am îmdreptat lucrurile rele, am făcut multe lucruri bune, am arătat că românii pot să aibă grijă unii de alţii, pot să trăiască în ţara lor” aşa cum îşi doresc, a adăugat Ponta.

Sloganul “Mândri că suntem români” a fost reluat, sâmbătă, la evenimentul de lansare a candidaturii premierului Victor Ponta la Preşedinţie, acesta fiind asociat şi cu reprezentări în miniatură ale Coloanei Infinutului, care gardează scena.

Una dintre peluzele stadionului a fost acoperită cu patru mari panouri pe care a fost inscripţionat sloganul ‘Mândri că suntem români”, dar şi “Votăm Victor Ponta preşedinte”. Toate cele patru panouri conţin motivele tradiţionale populare româneşti.

Detalii și fotografii pe Mediafax.ro!

Comentarii

comentarii