Acasă Actualitate “Viniturile” care se pozează cu Nicolae Robu sunt invitate să se mute...

“Viniturile” care se pozează cu Nicolae Robu sunt invitate să se mute în Timişoara

1347
DISTRIBUIȚI

În urmă cu destul de puţin timp, primarul Nicolae Robu lansase pe facebook un sondaj privitor la “viniturile” care nu prea respectă spiritul Timişoarei, care parchează maşinile pe locurile timişorenilor cu buletin de municipiu din oraş. După cum spunea edilul, sondajul a fost lansat după ce foarte mulţi timişoreni i s-au plâns de comportamentul care lasă de dorit al noilor veniţi. Scorul a fost destul de strâns, dar cifra finală a arătat că e bine ca şi “viniturile” să fie consideraţi fii ai Timişoarei, chiar dacă au maşini înmatriculate pe VL, GJ, DJ, TL, OT, IS, IF, AG, CS, HD, AR etc.

Primarul a fost de-a dreptul cucerit, zilele trecute, când două femei, mamă şi fiică, ce se plimba prin centrul Timişoarei, l-au oprit pe edil şi l-au rugat să facă o fotografie cu ele. Au intrat în vorbă, domniţele i-au spus că îl apreciază pentru ceea ce face şi că le place oraşul, că ele locuiesc în Galaţi, dar le-a sedus oraşul bănăţean şi că ar vrea să se mute aici.

“Fiica mi-a spus că a terminat facultatea în Timişoara, că le place foarte mult oraşul şi că ar vrea să se mute aici. (…). Şi eu sunt o ‘vinitură’, dar respect acest oraş (…)”, le-a povestit ziariştilor primarul Nicolae Robu.

Desigur, dincolo de condiţia de a fi civilizat şi de a înţelege spiritul Timişoarei, oricine îşi poate face o poză cu Nicolae Robu şi poate deveni timişorean, plătitor de taxe şi impozite la bugetul TM, aşa cum îşi doreşte edilul. Şi desigur, îi vor fi şi viitori votanţi.

Comentarii

comentarii