Acasă Administraţie Vom avea vicepreședinți la consiliul județean înainte de Anul Nou

Vom avea vicepreședinți la consiliul județean înainte de Anul Nou

804
DISTRIBUIȚI

Problema negocierilor veșnice dintre PNL și USR PLUS din Timiș pare să-și fi găsit, în sfârșit, rezolvare. Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a anunțat că va ”strica” miniconcediul aleșilor județeni cu o ședință extraordinară, cu prezență fizică. Motivul, numirea noilor vicepreședinți ai instituției.

 

Alin Nica le-a urat consilierilor județeni, miercuri, Crăciun Fericit, dar nu și An Nou Fericit. Motivul, a anunțat acesta, este unul ușor explicabil. Între cele două sărbători vom mai avea o ședință de plen extraordinară.

”Vă stric bucuria de a pleca din localitate, cu o ședință extraordinară, marțea viitoare, vă anunț de pe acum că vom avea o ședință extraordinară pentru numirea noilor președinți la Consiliul Județean Timiș, cu prezență fizică”,a anunțat miercuri, în cadrul plenului, Alin Nica.

Dacă vorbim de numirea vicepreședinților la CJT, în mod sigur vom avea și un plen de Consiliu Local Timișoara, pentru că și acolo trebuie numit viceprimarul PNL, iar cele două numiri fiind legate între ele.

Comentarii

comentarii