Acasă Actualitate Vreți să vă deschideți o afacere nonagricolă? APFR Timișoara vă ajută gratis!

Vreți să vă deschideți o afacere nonagricolă? APFR Timișoara vă ajută gratis!

DISTRIBUIȚI

Asociația pentru Promovarea Femeii din România (APFR) cu sediul în Timișoara și Școală Națională a Femeilor Manager „Adela Dinu” oferă bănățenilor o nouă oportunitate de promovarea antreprenoriatului în Regiunea de Vest – județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.

Oportunitățile create prin proiectul IMMpact Vest pentru susținerea înființării de noi întreprinderi cu profil nonagricol în mediul urban în Regiunea Vest sunt în concordanță cu demersurile derulate în domeniul managementului și antreprenoriatului. În acest sens, bănățenii sunt invitați să profite gratuit de oportunitățile oferite și să alăture demersului APFR  formare antreprenorială și finanțare a IMM-urilor în rândul persoanelor interesate care intenționează să își deschidă o afacere proprie.

Oportunitățile oferite antreprenorilor gratuit de APFR sunt: Formare profesională în antreprenoriat gratuită, autorizată și cu recunoaștere națională și internațională pentru 350 de persoane din Regiunea Vest care intenționează să înființeze o afacere nonagricolă în zona urbană. Pe perioada programului de formare se va asigura decontarea transportului precum și servicii de cazare și masă gratuite pentru persoanele care au reședința/domiciliul înafara orașului Timișoara (locația de derulare a programului de formare antreprenorială fiind Timișoara, jud. Timiș, str. 1 Decembrie, nr. 69).

Finanțare nerambursabilă în valoare de 40.000 euro/start-up pentru cele mai bune 40 de idei de afaceri nonagricole depuse în cadrul competiei planurilor de afaceri din cadrul proiectului și asistență gratuită în deschiderea afacerii subvenționate.

Servicii gratuite și personalizate de consiliere, consultanță, mentorat și monitorizare a celor 40 de afaceri înființate (dezvoltarea competențelor de management în afaceri a antreprenorilor a căror planuri de afaceri au fost selectate spre finanțare, facilitarea parcurgerii de stagii de practică în unități competitive, dezvoltarea de planuri personalizate de sprijin și furnizarea de servicii de consiliere/consultanță/ coaching  și mentorat). Primul pas necesar a fi făcut de către persoanele interesate este de a se înscrie și participa la Programul de formare antreprenorială derulat în cadrul proiectului. Proiectul se adresează deopotrivă femeilor și bărbaților cu domiciliul în județele Regiunii de Vest (Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara) care intenționează să își deschidă propria afacere. Informații suplimentare la Asociația pentru Promovarea Femeii din România (www.apfr.ro) și Școala Națională a Femeilor Manager Adela Dinu (www.snfm.ro) Timișoara Telefon (fix): 0356.108.800.

 

Comentarii

comentarii