Acasă Actualitate WASABI SUSHI BAR la Iulius Mall Timişoara

WASABI SUSHI BAR la Iulius Mall Timişoara

DISTRIBUIȚI

TEKKA MAKYHarta gastronomică a Timişoarei va avea, începând de joi 28 ianuarie, o nouă destinaţie exotică – WASABI SUSHI BAR, în Iulius Mall.
„TAKO”, „TEKKA MAKY” sau „SURIMI MAKI” sunt doar câteva din delicatesele care pot fi degustate la restaurantul japonez situat în food court-ul Almondo. WASABI SUSHI BAR le propune clienţilor Iulius Mall o alternativă sănătoasă şi le oferă o gamă variată de reţete asiatice, pregătite în mod autentic de bucătari japonezi.
Sushi, preparatul vedetă al gastronomiei din Ţara Soarelui Răsare, poate fi savurat în combinaţii de orez cu diverse ingrediente, cel mai adesea cu peşte crud sau legume, gătite sau aflate în stare crudă. Se foloseşte doar peşte oceanic, bogat în acizi Omega 3, dar cei tentaţi să experimenteze altceva pot opta pentru caracatiţe, sepii, creveţi, crabi sau scoici.
Sănătoasele gustări de la WASABI SUSHI BAR sunt grupate în cinci meniuri speciale, care cuprind diverse tipuri de sushi. Astfel, cei care doresc să încerce o porţie de „colţunaşi cu carne de porc” sau „surimi pane”, trebuie să aleagă „farfuria albastră”. Clienţii pot mânca pe săturate „şniţel de stavrid” cu ridiche galbenă sau avocado, toate cuprinse în „farfuria gri”. Pentru cei care preferă gustul fin al somonului, „farfuria mov” este opţiunea ideală. Iubitorii „fructelor de mare” şi al condimentului „curry” se pot înfrupta din „farfuria verde”, iar cea „portocalie” îi răsfaţă cu o supă delicioasă de tăiţei şi carne de porc. O bere japoneză sau câteva măsuri de sake transformă o vizită la WASABI SUSHI BAR într-o experienţă 100% orientală.
După inaugurarea la Iulius Mall Cluj, în 2008, a singurului restaurant din România cu mâncare japoneză pe bandă, proprietarii WASABI SUSHI BAR promit că în curând vor implementa la Iulius Mall Timişoara primul „running sushi” din oraş.

Comentarii

comentarii