Acasă Cultura Zilele cartierului Blaşcovici

Zilele cartierului Blaşcovici

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă şi dumnică, 23-24 mai, va avea loc a treia ediţie a Zilelor cartierului Blaşcovici. Manifestarea, organizată de consiliul de cartier din zona, în colaborare cu Consiliul Local, Primăria şi Casa de Cultură a municipiului, este susţinut de Radio Timişoara. Sâmbătă, 23 mai, programul se va desfăşura în Parcul de pe strada Măslinului: de la ora 10 va avea loc deschiderea sărbătorii, urmată de un spectacol artistic cu şi pentru copiii de la Şcoala generală nr. 19 şi Grădiniţa nr. 24, la ora 11,30, va debuta un concurs de şah, urmat de o expoziţie de desene ale copiilor, cu tema “Blaşcovici – cartier european”.
La ora 15 va avea loc un concert al fanfarei Pro Amicitia, iar, la ora 17, copiii se vor întrece într-un campionat de fotbal, de la ora 20 urmând să aibă loc un inedit concurs de karaoke.
Duminică, 24 mai, la ora 11, se va organiza Cupa cartierului Blaşcovici la fotbal, la Liceul CFR, cu participarea echipelor consiliului de cartier, a presei locale, Poliţiei Comunitare şi a Primăriei Timişoara. Seara, de la ora 18, amatorii de muzică populară vor avea parte de un spectacol cu Ansamblul Timişul al Casei de Cultură, în Parcul de pe strada Măslinului.

Comentarii

comentarii