Acasă Actualitate Ziua Pământului 2021 în Timiș cu două întrebări: ”Când ai plantat ultima...

Ziua Pământului 2021 în Timiș cu două întrebări: ”Când ai plantat ultima oară un copac? Reciclezi de obicei?”

285
DISTRIBUIȚI

Administrația Bazinală de Ape Banat Timișoara atenționează că, joi, 22 aprilie, sărbătorim Ziua Pământului și trebuie să ne punem următoarele întrebări: Când am ieșit ultima dată la o ecologizare pe un curs de apă? Dar când am plantat ultima oară un copac? Reciclezi de obicei?

Schimbările climatice sunt o realitate înfricoșătoare: primăvara pare să nu mai existe, fenomenele meteorologice sunt extreme, incendiile naturale sunt din ce în ce mai dese, aerul curat în orașe nu e de găsit. Planeta Pământ pare că se îndreaptă spre dezastru.

Totuși, el poate fi evitat dacă fiecare dintre noi, cei ce populăm această planetă frumoasă, facem un efort! Acasă e locul de unde să începem schimbarea.

Apele Române Banat îndeamnă să conștientizezi rolul tău foarte important în această schimbare! Puterea e la tine! Începe prin a nu mai arunca PET-urile pe ape! – este mesajul ABAB Timișoara.

La link-ul de mai jos, vei afla ce poți face mai exact pentru a-ți salva planeta-casă. Ai peste 50 de schimbări ușor de implementat, dar care aduc un beneficiu major mediului și bunăstării tale.  https://inspiration.verdoo.com/…/metode-sa-reduci…/

 

 

Comentarii

comentarii