Acasă Actualitate 1.500 de absolvenți ai UVT le-au spus adio profesorilor în Piața Victoriei...

1.500 de absolvenți ai UVT le-au spus adio profesorilor în Piața Victoriei și în Piața Libertății

DISTRIBUIȚI

La 30 de ani de la Revoluția din 1989 și în premieră, Universitatea de Vest Timișoara a organizat Gala absolvenților 2019, în Piața Victoriei și în Piața Libertății.

Centrul orașului a fost arhiplin de tinerii în robe și chipiuri pe care erau inscripționat TM2021, toți veseli și cu speranțe în viitor, făcând poze și îmbrățișându-se. Alături de ei erau părinții și profesorii.

Marilen Pirtea, rectorul UVT, a spus că evenimentul a fost organizat în  Piața Victoriei, fiindcă locul  simbolizează câștigarea libertății pentru noi toți. Manifestarea este ca o punte de legătură între trecut și viitor și nu va rămâne doar în memoria colectivă a comunității universitare a UVT, ci se va înscrie, cu siguranță, în memoria orașului nostru.

Cu acest prilej s-au desfășurat momente artistice, ceremoniale și multă bună dispoziție, în cele două locații centrale alăturate din centrul Timișoarei, Piața Libertății și Piața Victoriei.

În Piața Libertății, s-au aflat și companiile mari și foarte mari, locale, ori naționale sau internaționale.

În Piața Victoriei, totul a început cu un flash mob sportiv organizat de Facultatea de Educație fizică și Sport din UVT.

La ceremonie au fost premiați și șefii de promoție ai celor 11 facultăți din UVT.

În continuare în Piața Libertății, după ora 20.30,  avut loc un party organizat de comunitatea alumnilor UVT sub genericul “UVTerra Blue Sensation”.

 

Comentarii

comentarii