Acasă Eveniment 17 persoane au căutat un bărbat care s-a rătăcit în pădure, lângă...

17 persoane au căutat un bărbat care s-a rătăcit în pădure, lângă Şiria. După 5 ore acesta a sunat și a spus că este bine

1004
DISTRIBUIȚI

Salvatorii din Arad au intrat în alertă marți după amiaza. Un autoturism cu un ofiţer şi 3 subofiţeri de la Detaşamentul de Pompieri Arad, SMURD Vladimirescu, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şiria cu 7 voluntari, 2 pădurari de la Ocolul Silvic Radna şi un autoturism cu patru subofiţeri jandarmi au plecat în pădurea de lângă Șiria. La ora 17 şi 8 minute, a fost apelat numărul unic de urgenţă 112, anunţându-se faptul că un bărbat s-ar fi rătăcit într-o pădure de la ora 13. Bărbatul de 65 de ani, a mers alături de alte trei persoane la cules de ciuperci, în zona Feredeu, lângă Şiria. La un moment dat el s-a despărțit de grup. După câteva ore cei cu care a mers în pădure au început să îl caute. Cu, avea telefonul închis şi nu a fost găsit nici la domiciliu, oamenii au sunat la 112.

După 5 ore de căutări, salvatorii au fost informați că bărbatul a fost găsit. El a ajuns pe Valea Cladovei. Când a avut semnal la telefonul mobil, şi-a sunat fiul, cu care a plecat la cules ciuperci. Dispeceratul ISU a luat legătura cu el şi, din fericire, s-a stabilit  nu are probleme de sănătate, nici de altă natură şi nu s-a solicitat intervenţia pentru îngrijiri medicale.

Comentarii

comentarii