Acasă Actualitate 25 de angajați ai STPT învață engleza pentru a putea comunica direct...

25 de angajați ai STPT învață engleza pentru a putea comunica direct cu turiștii străini care vor vizita TM2023

DISTRIBUIȚI

Societatea de Transport Public Timișoara se pregătește pentru întâmpinarea turiștilor care vor vizita Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023.

La începutul acestei săptămâni, au fost inițiate cursurile de limba engleză pentru personalul nostru care va interacționa direct cu persoanele de alte naționalități care vor veni la Timișoara pentru evenimentele culturale care vor fi organizate pe viitor. Astfel, 25 de angajați ai STPT din cadrul personalului care activează în dispecerat, punctele de vânzare titluri de călătorie și în cadrul grupului de control, organizați în două grupe pentru începători și una pentru intermediari, au început cursurile de limba engleză predate de profesori acreditați de la International House Timișoara.

Cursurile durează șase săptămâni, fiind organizate în câte două ședințe pe săptămână, pentru fiecare grupă. Predarea limbii engleze se realizează după un curriculum adaptat sectorului de transport public şi vizează facilitarea unei viitoare comunicări în limba engleză, pe specificul fiecărei categorii de participanţi.

Comentarii

comentarii