Acasă Actualitate 25 de ani de învățământ superior  la filiala Baia Mare a UVVG...

25 de ani de învățământ superior  la filiala Baia Mare a UVVG Arad

DISTRIBUIȚI

În aceste zile se desfășoară, la Baia Mare, cea de-a III-a ediție a evenimentului științific internațional “ECONOMY-HISTORY-SOCIETY”. Această conferință va marca un moment de întâlnire între trei domenii esențiale ale experienței umane: economia, istoria și arta.

Conferința a început cu evenimentul de deschidere în care s-au sărbătorit 25 de ani de invățământ superior  la Filiala Baia Mare UVVG . Acest oraș încărcat de istorie și bogății culturale, găzduiește această întâlnire de suflete ale cunoașterii, deschizând noi orizonturi de explorare și dialog între aceste domenii fascinante.

Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” din Arad vă invită la cea de-a III-a ediție a evenimentului științific internațional “ECONOMY-HISTORY-SOCIETY”. Această conferință va marca un moment de întâlnire între trei domenii esențiale ale experienței umane: economia, istoria și arta.

Participanții vor fi încurajați să se lanseze într-o călătorie intelectuală fascinantă, descoperind legăturile subtile dintre economie, istorie și artă și explorând modul în care acestea interacționează și se influențează reciproc în peisajul cultural global contemporan.

Această ediție va reprezenta un prilej unic de a experimenta o sinergie de cunoștințe și perspective, aducând împreună trei lumi aparent distincte într-un cadru de învățare și schimb inovator. Prin acest eveniment, se va contribui la dezvoltarea unei înțelegeri mai profunde a interacțiunilor complexe dintre economie, istorie și artă, deschizând calea către promovarea inovației și dezvoltarea unei societăți mai bogate, mai profunde și mai sustenabile.

https://www.uvvg.ro/docs/Agenda_BM_oct_2023.pdf

 

Comentarii

comentarii