Acasă Actualitate Rectorul Marilen Pirtea a prezentat în fața Senatului UVT noua echipă de...

Rectorul Marilen Pirtea a prezentat în fața Senatului UVT noua echipă de prorectori

DISTRIBUIȚI

Rectorul Marilen Pirtea a prezentat în fața Senatului Universității de Vest Timișoara, în 2 martie, noua echipă de prorectori, care au ales să își dedice timpul, energia si priceperea, punând suflet pentru transpunerea în realitate a planului managerial propus comunității UVT.

”Prin acest program managerial, care nu este un proiect personal, ci unul al întregii comunități a UVT, am încercat să transmitem nu doar o serie de obiective, ci mai degrabă o viziune – dezvoltarea unui proces educațional de înaltă calitate și implementarea Teaching & Learning brand UVT, creșterea cantitativă și calitativă a rezultatelor cercetării, studii doctorale înalt calitative, un proces de internaționalizare care să transceadă simplelor mobilități internaționale, o relație cu mediul economic, social, cultural, artistic și sportiv de mare anvergură și o dezvoltare instituțională și de patrimoniu pe măsură.

Prin validarea echipei de prorectori, pornim în noul mandat cu multă speranță, încredere, optimism si determinare.

Le doresc colegelor și colegilor prorectori succes în demersul lor, iar membrilor comunității UVT să fie alături de noi, ca de fiecare dată, simțind că suntem toți, împreună, dar și fiecare dintre noi, o parte importantă a UVT. Împreună suntem UVT!”, a explicat Pirtea.

Comentarii

comentarii