Acasă Economic Vorbeşti la telefon şi ai şomajul asigurat

Vorbeşti la telefon şi ai şomajul asigurat

DISTRIBUIȚI

Lupta de pe piaţa telecomunicaţiilor din România este acerbă şi, de multe ori, frizează ridicolul. Dacă până acum companiile îşi atrăgeau clienţii prin servicii gratuite, minute şi ore de convorbiri incluse în abonament, sau premii, de la calculatoare la televizoare, acum se oferă ca „premiu”… asigurarea de şomaj.
Începând din această săptămână, Romtelecom le oferă clienţilor rezidenţiali primul serviciu de asigurare în caz de şomaj de pe piaţa locală de telecomunicaţii. Romtelecom oferă gratuit asigurarea în caz de şomaj oricărui nou client rezidenţial, la activarea oricărui serviciu Romtelecom, fie Voce, Clicknet sau Dolce.
Cei de la Romtelecom s-au gândit se pare că, criza economică şi teama românilor de a-şi pierde locul de muncă îi vor împinge să vorbească la telefon, să navigheze pe internet sau să se uite la televizor. Probabil, toate aceste vor fi făcute în căutarea unui loc de muncă. Asigurarea va subvenţiona abonamentelor pentru serviciile Romtelecom pe o perioadă de 6 luni în caz de şomaj. Dacă stratagema nu reuşeşte şi abonatul Romtelecom devine extrem de surmenat, această asigurare oferă, de asemenea, acoperire la deces şi invaliditate din orice cauză şi are valabilitate de un an de la activarea acesteia.
Pentru a beneficia de acoperirea oferită de asigurare clientul trebuie să prezinte reprezentanţilor asiguratorului dovada scrisă că este şomer, emisă de Oficiul de Şomaj.

Comentarii

comentarii