Acasă Politica Declaraţie surprinzătoare a lui Bojin în privinţa primarilor care vor să plece...

Declaraţie surprinzătoare a lui Bojin în privinţa primarilor care vor să plece din PSD Timiş

DISTRIBUIȚI

bojin

Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, nu crede că există primari social-democraţi în Timiş care vor să treacă la PP-DD.

Potrivit unor surse politice, doi edili PSD din Timiş au avut discuţii cu preşedintele PP-DD Timiş, în vederea unei mutări la partidul înfiinţat de Dan Diaconescu. Mai mult, ar mai exista şi alţi primari nemulţumiţi care s-ar gândi să plece din PSD. Discuţiile au fost confirmate chiar de Cătălin Ţiţirigă, liderul PP-DD Timiş.

Întrebat dacă ştie cine sunt primarii care ar vrea să plece, preşedintele PSD Timiş a făcut o afirmaţie surprinzătoare. „N-am eu norocul ăsta să plece primari de la PSD. E treaba lor dacă vor să treacă de la PSD la PP-DD, e dreptul fiecăruia să plece unde vrea, dar eu mă îndoiesc. O fi o cacealma. Fiecare mai fac pe grozavii”, a declarat Titu Bojin, pentru ZIUA de Vest.

Bojin crede că mişcările aleşilor locali se vor face în trei direcţii. Oameni de la PDL vor plecea la PMP, o parte dintre aleşii locali ai PNL vor pleca la PLR şi mai sunt primari „dintre cei cu care am mai avut discuţii în anii anteriori, fără nicio legătură cu ordonanţa, care sunt cu ideea de a veni înspre noi”. Totuşi, liderul social-democrat declară că, până în prezent, PSD nu are nicio înţelegere cu vreun primar sau consilier local.

Comentarii

comentarii