Acasă Politica Nicolae Robu: ”GRUPUL ÎMPOTRIVA TIMIȘOAREI S-A REACTIVAT!”. Subiectele conflictului sunt ”vaporașele”, ”polivalenta”,...

Nicolae Robu: ”GRUPUL ÎMPOTRIVA TIMIȘOAREI S-A REACTIVAT!”. Subiectele conflictului sunt ”vaporașele”, ”polivalenta”, ”centura” și ”stadionul”

DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu 02 marAcuzele consilierilor PSD din Timișoara față de ilegalitatea și inutilitatea ”Regulamentului de navigaţie pe Canalul Bega”, l-au enervat pe primarul Nicolae Robu. Pe pagina sa de Facebook, Robu îi acuză pe social democrați de ”boicotarea” Timișoarei.

”În buna mea credință funciară, am crezut că PSD a înțeles, din înfrângerea drastică suferită în lupta de anul trecut pentru funcția de Primar al Timișoarei, luptă în care eu am obținut de aproape trei ori mai multe voturi decât candidatul PSD și, în alți termeni, mult mai multe decât toți cei 10 contracandidați la un loc, că timișorenii nu te iartă dacă vrei să le faci rău! Ei bine, după ce anul trecut, PSD = Grupul Împotriva Timișoarei, a încercat să boicoteze proiectele europene ale orașului, blocând adoptarea bugetului și, nereușind, l-a dat afară pe cel ce nu a marșat la boicot, dl. Traian Stoia, iată că acum face o nouă tentativă în același sens: încearcă din răsputeri să împiedice folosirea vaporașelor!
De ce? Ca să poată acuza că Primarul e de vină! Păi cum să fie Primarul de vină că Guvernul PSD (da, din păcate PSD, nu PNL!!!) NU VREA SĂ ÎNFIINȚEZE INSTITUȚIA “ADMINISTRAȚIA CANALULUI”, for pe care Primarul îl cere de pe vremea celuilalt Guvern PSD, cel condus de Victor Ponta?! E de vină cel ce face tot ce-i stă în putință, îndemnând mereu la colaborare transpartinică pentru Timișoara, la nepolitizarea actului administrativ sau e de vină cel ce acționează din răsputeri numai și numai pentru boicot, adică: PSD?! Timișorenii sunt oameni inteligenți și înțeleg foarte bine cine e cu ei și cine e împotriva lor! Atât în speța cu vaporașele, cât și în cea cu Sala Polivalentă la Giroc! Cum ar putea ierta, oare, timișorenii, PSD-ul, că vrea să facă din Timișoara singurul oraș mare din România fără sală polivalentă?!
Iată ce fac eu, în schimb, IAR ȘI IAR: îi invit pe PSD-iști să colaborăm și pe speța “vaporașe” și pe speța “polivalentă” și pe speța “centură” și pe speța “stadion” și pe orice speță, PENTRU BINELE TIMIȘOAREI!!!”, a scris primarul Nicolae Robu.

 

Comentarii

comentarii