Acasă Actualitate A fost emisă autorizaţia de construire pentru lărgirea la patru benzi a...

A fost emisă autorizaţia de construire pentru lărgirea la patru benzi a DJ Timişoara – Moşniţa Nouă.

328
DISTRIBUIȚI

Una dintre cele mai importante investiţii ale Consiliului Judeţean pentru timişoreni are acum autorizaţie de construire. Mai exact, este vorba despre modernizarea drumului judeţean Timişoara – Moşniţa Nouă, pe o lungime de 4,1 km. Lucrarea, cu o valoare estimată de 34.000.000 lei, urmează să intre în licitaţie în termen de o lună.

Fondurile necesare sunt asigurate din bugetul Consiliului Judeţean, cât şi prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală – PNDL.

Vor fi realizate sensuri giratorii, trotuare, piste de biciclete şi iluminat public pe întreg traseul. În plus, vor fi plantaţi peste 1000 de arbori şi se vor amenaja accese către străzile laterale şi rigole de scurgere a apelor pe ambele părţi ale drumului. De asemenea, lucrarea prevede atât alveole pentru staţionarea autovehiculelor, cât şi staţii pentru transportul în comun.

„Depunem toate eforturile pentru a se putea lucra la drum încă din acest an. În lipsa unor contestaţii, vom avea constructor desemnat în câteva luni. Ştim că răbdarea oamenilor este limitată, pe bună dreptate. Acest drum trebuia să fie lărgit acum mulţi ani. Cel mai bun lucru pe care-l putem face este să lucrăm la turaţie maximă şi să dăm drumul la cât mai multe lucrări importante pentru timișeni”, spune preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra.

Comentarii

comentarii