Acasă Eveniment A fost prins principalul suspect în cazul dublei crime de la Timişoara...

A fost prins principalul suspect în cazul dublei crime de la Timişoara – video

DISTRIBUIȚI

Principalul suspect în cazul dublei crime de la Timişoara a fost prins, joi seară, el fiind înconjurat de poliţişti pe stradă. Alexandru Andrei Minda are 38 de ani, iar în cursul zilei a fost acasă pentru a-şi schimba hainele, apoi a plecat în oraş. Ministerul de Interne anunţă că portretul robot şi imaginile difuzate cu suspectul au dus la identificarea şi prinderea acestuia.

”Suspectul dublei crime de la Timişoara a fost prins! Mulţumim cetăţenilor care s-au implicat şi, în urma vizionării portretului robot şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, au ajutat la identificarea acestuia! Mulţumim poliţiştilor şi procurorului, care au lucrat zi şi noapte, oră de oră, pentru a-l prinde pe suspect! Transmitem şi pe acesta cale condoleanţe familiei îndoliate”, a transmis, joi seară, MInisterul de Interne, pe pagina oficială de Facebook.

Surse judiciare au precizat că bărbatul are 38 de ani, iar în cursul zilei de joi a fost acasă pentru a-şi schimba hainele, apoi a plecat în oraş, scrie news.ro.

IPJ Timiş a transmis, joi seară, că bărbatul suspectat că a ucis doi vârstnici într-un apartament din centrul municipiului Timişoara a fost prins.

Din primele informaţii, el a fost înconjurat de poliţişti în timp ce se afla pe stradă, în zona Gării de Nord din Timișoara. Bărnatul se ascundea în zona fostei fabrici Solventul, sub podul peste Bega, și a fost găsit de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara.

Mama și tatăl său vitreg au fost audiaţi în cursul zilei de joi şi tot atunci le-a fost percheziţionată locuinţa de pe strada Pop de Băsești din Timișoara Joi după-amiază, poliţiştii au făcut mai multe controale şi filtre în zona Iosefin din Timişoara.  

Marţi seară, doi soţi au fost omorâţi de un bărbat care a intrat peste ei în casă.

 Cei doi, în vârstă de 75 şi 78 de ani, stăteau de vorba la telefon cu unul dintre nepoţi, care locuieşte în Germania. La un moment dat au auzit zgomote în casă. Au apucat să îi spună nepotului că cineva a intrat peste ei, s-au auzit nişte zgomote, apoi convorbirea telefonică s-a întrerupt.

Nepotul l-a sunat imediat pe verişorul lui, un alt nepot al celor doi bătrâni, care locuieşte în apropiera acestora. Acesta din urmă s-a dus imediat la apartamentul bătrânilor şi, când a intrat în casă, şi-a văzut bunica şi bunicul morţi, iar în casă încă se află criminalul care a încercat să-l înjunghie, apoi a fugit.

Totul s-a întâmplat în plin centrul oraşului, într-un imobil din Piața Țepeș Vodă, chiar lângă clădirea Tribunalului Timiş.

Se pare că suspectul a furat o geantă cu 12.000 de lei, bani pe care femeia ucisă i-a încasat de la locatari pentru întreţinere, ea fiind administrator al imobilului.
 
Arma cu care au fost ucişi cei doi bătrâni, un cuţit, nu a fost găsită.
 

UPDATE:

Andrei Minda ar fi un apropiat al bătrânilor. Până acum două luni aceasta a stat cu chirie în apartamentul de lângă cei doi. În momentul în care s-a mutat, a lăsat o restanță de 2500 de lei la întreținere. Totodată, acesta știa că femeia era administratorul clădirii și cunoștea data la care aceasta strângea banii de la locatari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii