Acasă Eveniment A fost schimbată încadrarea juridică în cazul fetiţei găsite moartă în Arad....

A fost schimbată încadrarea juridică în cazul fetiţei găsite moartă în Arad. Se fac cercetări pentru violenţă în familie

352
DISTRIBUIȚI

Procurorii arădeni au schimbat încadrarea juridică în cazul fetiţei găsită moartă lângă cimitirul din localitatea Bujac, din omor şi profanare de cadavre, în violenţă în familie, având în vedere că familia fetei nu a anunţat dispariţia acesteia. Anchetatorii urmează să facă publică fotografia copilei. 

“S-a schimbat încadrarea juridică din omor şi profanare de cadavre în violenţă în familie având în vedere că familia nu a anunţat dispariţia copilului”, a declarat, pentru News.ro, procurorul Ruxandra Tarcea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Potrivit sursei citate, urmează să fie făcută publică fotografia fetei găsită decedată, după ce faţa acesteia a fost curăţată de medicii legişti.

În continuare se fac cercetări pentru identificarea cadavrului fetei de 5-6 ani, găsit parţial incendiat lângă cimitirul din localitatea Bujac.

Trupul copilului a fost găsit sâmbătă seara, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din localitatea arădeană Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul căruia îi lipseau membrele inferioare. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Comentarii

comentarii