Acasă Eveniment A mers drogat la examenul pentru obţinerea permisului de conducere. Polițiștii l-au...

A mers drogat la examenul pentru obţinerea permisului de conducere. Polițiștii l-au oprit în trafic

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Timişoara au oprit în trafic o maşină a unei şcoli de şoferi la volanul căreia se afla un bărbat de 33 de ani care susţinea examenul pentru obţinerea permisului de conducere şi care este suspectat că a consumat droguri înainte, întrucât testarea a ieşit pozitivă, scrie news.ro.

”La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 11:30, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control pe strada Paul Constantinescu din Timişoara, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 33 de ani, în calitate de candidat în vederea obţinerii permisului de conducere pentru categoria B”, a transmis IPJ Timiş.

În urma testării bărbatului cu aparatul din dotare au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive.

”Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise”, a mai precizat IPJ Timiş.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Comentarii

comentarii