Acasă Actualitate A murit Adrian Orza, fostul viceprimar al Timișoarei

A murit Adrian Orza, fostul viceprimar al Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Tragedie cumplită, la Timișoara. Adrian Orza, fost viceprimar al Timișoarei, s-a stins, vineri seara, la vârsta de 54 de ani.

Era acasă, în localitatea Șag, când a suferit un infarct. Medicii din echipajul de ambulanță n-au mai putut să îl salveze.

A absolvit, în 1987, Liceul de Matematică-Fizica nr. 1 (secția Informatică) din Timișoara, în 1994 – Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Tehnice Timișoara, iar în 1997 Facultatea de Management în Industrie și Transporturi din cadrul aceleiași universități.

La numai un an după absolvirea primei facultăți, în 1995, a ajuns șef al Biroului de Marketing de la Fabrica de Țigarete Timișoara, iar din 1999, timp de un an, a fost director general al fabricii.

În anul 2000 a părăsit postul de director, fiind ales viceprimar al municipiului Timișoara. A făcut parte din administrația Ciuhandu, cea care a pus Timișoara pe harta fondurilor europene.

Din 2000 până în 2012 a fost viceprimar al Timișoarei. Apoi, a avut două mandate de consilier independent în cadrul Consiliului Local Timișoara, fiind singurul independent din istoria postdecembrista a orașului.

De mai mulți ani a dezvoltat de o afacere prosperă cu sere de legume în comuna Șag.

Era căsătorit și avea un copil.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!
 

***

Trupul neînsuflețit al  lui Adrian Orza va fi depus sâmbătă, 6 mai, ora 10, la Casa Mortuară din comuna Șag.

Priveghiul celui ce a fost Orza Adrian, va avea loc sâmbătă, 6 mai, ora 17.00, la Capela Funerară din Comuna Șag, iar înmormântarea duminică, 7 mai, ora 13.00, la Capela Funerară din Comuna Șag.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!

Comentarii

comentarii