Acasă Administraţie A pornit acţiunea de dezinsecţie a drumurilor judeţene din Timiş

A pornit acţiunea de dezinsecţie a drumurilor judeţene din Timiş

1612
DISTRIBUIȚI

Societatea angajată de Consiliul Judeţean Timiş a reuşit, în sfârşit, să demareze operaţiunea de dezinsecţie pe drumurile judeţene. Aceasta, după ce vremea ploioasă din zilele precedente a trecut.

Anunţată în urmă cu câteva zile, operaţiunea a fost amânată, dar în noaptea de joi spre vineri a fost, până la urmă, pornită.

Începe acțiunea de dezinsecție a drumurilor județene din Timiș. Operațiune fără precedent la nivel județean de combatere a țânțarilor.

Publicată de Călin Dobra pe Joi, 6 august 2020

„Începem dezinsecția, facem toate eforturile pentru a gestiona această situație la nivelul județului, pe raza celor 1.300 de kilometri de drumuri județene. Vom interveni cu tunurile speciale, e mult mai eficient să intervenim la nivelul solului. Aceste echipe vor fi prezente, dacă vremea ne va ajuta, timp de 9 zile, de la ora 10 seara la 6 dimineața, pe cei 1.300 de kilometri de drumuri județene, pe raza întregului județ. E important să ştiţi dacă veţi circula, între zece şi şase vom acţiona. Împreună cu intervenţiile autorităţilor locale, de pe raza UAT-urilor vrem să nu creăm probleme pentru sănătatea publică”, a declarat Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Pentru această operaţiune, de la bugetul judeţean au fost alocate 200.000 de lei. Se va acţiona timp de nouă nopţi pentru a fi acoperite toate drumurile administrate de CJT, inclusiv în zonele unde acestea traversează localităţile de pe traseu.

Comentarii

comentarii