Acasă Eveniment Accident cumplit la Armeniș. 6 victime, dintre care 3 copii, în urma...

Accident cumplit la Armeniș. 6 victime, dintre care 3 copii, în urma unui impact între un TIR şi un autoturism

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier a avut loc duminică seară, pe DN6, în localitatea Armeniş din judeţul Caraş-Severin, în care au fost implicate un TIR şi un autoturism în care se aflau şase persoane, printre care 3 copii. Pentru două persoane adulte a intervenit descarcerarea.

Polițiștii, pompierii și medicii au fost chemați din nou de urgență pe Drumul Național 6, acolo unde, în această seară, un autoturism s-a ciocnit cu un TIR. Șase oameni au ajuns la spital, trei fiind minori.

Impactul s-a produs pe drumul deja renumit pentru numărul mare de accidente, de această dată, pe raza comunei Armeniș. În autoturismul care s-a lovit frontal de TIR se aflau șase persoane, trei dintre ele fiind copii. Pentru doi adulți au fost necesare manevre de descarcerare. Nu au existat persoane inconștiente sau decedate.

Pompierii cărașeni au intervenit prin Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu două autospeciale pentru stins incendii/descarcerare și o ambulanță SMURD B2. La fața locului au ajuns și patru ambulanțe ale SAJ Caraș-Severin, dar și echipaje de poliție.

Toate cele 6 victime au ajuns la Compartimentul de Primiri Urgențe din Caransebeș.

Comentarii

comentarii