Acasă Eveniment Accident grav, ca-n Final Destination, la Moşniţa Nouă. Un copil de 3...

Accident grav, ca-n Final Destination, la Moşniţa Nouă. Un copil de 3 ani a ajuns la spital, lovit de grinzile de lemn care s-au înfipt în parbrizul maşinii

DISTRIBUIȚI

Un copil de 3 ani a fost rănit şi se află la spital, după ce maşina în care se afla, şi care era condusă de tatăl lui, a fost lovită de mai multe grinzi de lemn desprinse dintr-o camionetă ce se afla în faţa lor.

Un băiețel de 3 ani a ajuns la spital, rănit de câteva bucăți de lemne desprinse dintr-un camion și intrate prin parbrizul mașinii în care era. Accidentul a avut loc pe o șosea din județul Timiș, în localiatea Moşniţa Nouă, şi aduce aminte cinefililor de o scenă din filmul Final Destination 2, când mai mulţi buşteni se desprind dintr-un TIR pe o autostradă, provocând mai multe victime.

“Un bărbat de 35 de ani conducea o autoutilitara ce transporta cherestea în localitatea Moșnița Nouă dinspre Timișoara înspre localitatea Albina, iar la efectuarea unui viraj la dreapta, marfa nefiind asigurată corespunzător s-a desprins din autovehicul și câteva bucăți au pătruns prin parbrizul unui autoturism care circula în spatele autoutilitarei, condus de un bărbat de 27 de ani”, precizează IPJ Timiș.

În urma acestui incident, un băiețel de 3 ani, care era pasager în autoturism, a fost rănit și transportat la spital.

Copilul se afla pe bancheta din spate, în scaun special.

Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, scrie observatornews.ro.

Comentarii

comentarii