Acasă Eveniment Accident grav în Banat. Patru persoane, printre care trei copii, au fost...

Accident grav în Banat. Patru persoane, printre care trei copii, au fost rănite. Un copil de 4 luni, dus cu elicopterul la Timişoara

DISTRIBUIȚI

Patru persoane, între care trei copii, au fost implicate, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 58B Reşiţa- Timişoara, în localitatea Măureni, judeţul Caraş-Severin. O femeie aflată la volanul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate. 

Un copil de patru luni, implicat în accidentul din Caraş- Severin, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Timişoara.

Femeia aflată la volanul maşinii implicate în accident are 21 de ani şi în urmă cu o lună şi-a obţinut permisul de conducere.

A făcut un viraj brusc, pentru a ieşi de pe drumul naţional şi pentru a se îndrepta spre un drum comunal, însă a pierdut controlul volanului şi a intrat în stâlpul de electricitate.

Pe bancheta din dreapta sa se afla sora femeii, iar pe locurile din spate copilul femeii de la volan, de 2 ani, şi nepoţii acesteia, printre care o fetiţă de patru luni.

Bebeluşul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Timişoara. Acesta va fi internat, cel mai probabil, la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu”, pentru investigaţii medicale.

”În timp ce o femeie de 21 de ani, din Măureni, conducea un autoturism, pe DN 58B, din direcţia Timişoara-Reşita, intenţionând să vireze pe DC 83A- Şoşdea, ar fi pierdut controlul volanului, intrând cu autoturismul într-un stâlp de electricitate aflat în partea dreaptă a drumului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 4 persoane, pasagera dreapta faţă şi 3 minori, toţi fiind preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la spital pentru efectuarea de investigaţii şi acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Caraş- Severin.

 Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

 Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Comentarii

comentarii