Acasă Politica ”Adio, USR! Sper să te însănătoșești!”. Un cunoscut arhitect a demisionat din...

”Adio, USR! Sper să te însănătoșești!”. Un cunoscut arhitect a demisionat din USR Timiș

DISTRIBUIȚI

Sabin Răciu, fostul vicepreședinte al Ordinului Arhitecților – Filiala Teritorială Timiș, și-a anunțat demisia din USR Timiș, spunând că partidul merge pe un drum greșit.

Sabin Răciu este și membru al Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (CTATU), din cadrul Primăriei Timișoara.

„După acești patru ani, timp în care fostul meu partid a fost absorbit de fostul partid aliat (în care am ajuns să fiu membru), constat că atât la nivelul problemelor interne, cât și în ceea ce privește rezultatul pe care îl putem vedea public, lucrurile nu mai stau deloc așa cum stăteau la început. Desigur, totul se schimbă în viață, dar, din păcate, în acest caz nu vorbim despre o evoluție, ci despre o degradare. Atât internă, cât și externă, cuantificabilă în ceea ce reușește partidul să facă pentru români. Nu vreau să intru în detalii, dar o să spun doar atât, cu răul cel mai mic nu vom salva România.

Trebuie să ne desprindem de rău pentru a face bine. Or, dacă fie intern sau extern pornim pe această pantă alunecoasă și închidem ochii azi la una, mâine la alta… vom vedea că în urma compromisurilor ajungem exact ca partidele pe care le condamnăm. Fiindcă nu poți pune semnul egal între compromis și binele comun. Cât despre abuzuri sau alte lucruri ce nu fac cinste partidului, mai bine mă opresc aici… De astăzi, eu nu mai rezist eroic în USR, nu mai am de ce să o fac, nu văd cum acest partid va putea continua pe drumul pe care a pornit și să aducă astfel, prin acțiunile sale generate de acest parcurs, vreun beneficiu societății românești.

Adio, USR! Sper să te însănătoșești! Nu de dragul tău, de dragul României” , a scris Răciu.

Comentarii

comentarii