Acasă Politica Administrația USR condusă de Dominic Fritz, acuzată de infatuare și impertinență

Administrația USR condusă de Dominic Fritz, acuzată de infatuare și impertinență

DISTRIBUIȚI

Actuala administrație USR a Timișoarei este acuzată de Alin Nica, șeful CJ Timiș, că dă dovadă de infatuare și impertinență, promovând permanent ideea de ”vechea moștenire”, pentru a-și acoperi incompetența. Acuzațiile vin după ce Dominic Fritz a anunțat luni că va cere în plenul Consiliului Local demiterea consiliului de adminsitrațție de la STPT. Acum Nica spune că edilul șef vrea să aducă și aici o haită de USR-iști incompetenți, așa cum a făcut la Colterm, care a ajuns acum pe butuci.

”Trebuie să amintesc încă o dată și să fac o paralelă încă o dată cu ceea ce vrea să facă la STPT, amintesc de penalul pus să conducă Colterm anul trecut. Sper că nu are aceiași inițiativă și la STPT. Bag de seamă că vrea să înlocuiască acest consiliu de administrație cu un altul, format din aceiași haită de USR-iști incompetenți pe care i-a pus la Colterm. Și dau aici exemplu de USR-iști, iată Amza, președintele USR Giroc este acolo să ne arate cât de bine e rezolvă problema încălzirii din Timișoara, vedem că a eșuat lamentabil. Mă întreb cum o să facă cu Girocul, dacă la fel le propune acolo același management defectuos. Sper să le dea Dumnezeu gândul cel bun și celor de la USR, și primarului Fritz, să renunțe la această aberație a schimbării consiliului de administrație, mai ales că acesta mai are până în septembrie mandat. Nu știu de ce această grabă, poate ar trebui să îl întrebăm de ce e grabă”, a declarat marți, Alin Nica.

El spune că nu știe deocamdată pe cine vor propune cei de la USR la STPT.

”Nu știu cine va veni, asta trebuie să îi întrebați pe cei de la USR, pe domnul primar Fritz, ce surprize ne mai pregătesc la STPT. După ce a pus pe butuci Colterm, acum vrea să pună pe butuci și această societate de transport public în comun, care ar avea perspective de dezvoltare bune, inclusiv la nivel județean. De aceea îmi exprim această îngrijorare”, a mai declarat Nica.

Infatuare și incompetență sunt atributele pe care liderul CJT le pune celor din administrația USR a Timișoarei, aceasta pe lângă promovarea intensă a sintagmei de ”vechea moștenire”.

”Din păcate, am crezut că acești oameni sunt doar lipsiți de experiență administrativă și că se vor pune la punct între timp. Dar, iată că au trecut doi ani deja și merg din rău în mai rău. Au rămas la vechea moștenire, ca discurs la USR, dar dublat de o impertinență și o infatuare cum rar mi-a fost dat să văd”, a încheiat Nica.

Comentarii

comentarii