Acasă Eveniment Adolescent de 17 ani, accidentat pe o trecere de pietoni din Timişoara...

Adolescent de 17 ani, accidentat pe o trecere de pietoni din Timişoara – video

DISTRIBUIȚI

Neatenţia i-ar fi putut costa viaţa pe doi adolescenţi din Timişoara care au încercat să traverseze o trecere de pietoni din oraş. Deşi semaforul indica culoarea verde, cei doi au încercat să traverseze alergând şi mai ales fără a se asigura înainte de a păşi pe marcaj.

S-a întâmplat pe strada Gheorghe Lazăr, la intersecţia cu strada Gheorghe Dima. La volanul autotursimului se afla un bărbat de 47 de ani care oprise iniţial pentru a acorda prioritate celorlalţi pietoni care traversau strada.

Pe imaginile surprinse pe o cameră de supraveghere montată pe o clădire din apropiere, se observă cum în momentul în care trecerea de pietoni s-a eliberat, şoferul încearcă să plece de pe loc, doar că adolsecenţii apar parcă de nicăieri direct în faţa maşinii.

În urma impactului, unul dintre adolescenţi, în vârstă de 17 ani, a fost rănit, după ce a fost trântit la pământ în zona de delimitare a celor două sensuri de mers. Poliţiştii au deschis în urma ccidentului un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii