Acasă Economic ADR Vest învaţă microîntreprinderile din Sânnicolau Mare şi Jimbolia cum pot obţine...

ADR Vest învaţă microîntreprinderile din Sânnicolau Mare şi Jimbolia cum pot obţine fonduri nerambursabile

547
DISTRIBUIȚI

Castelul Nako Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest organizează un seminar de informare pentru microîntreprinderile, din judeţul Timiş, interesate de accesarea de fonduri nerambursabile prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2013.
Seminarul va avea loc joi, 15 aprilie 2010, în Sânnicolau Mare – în sala de şedinţe a Castelului Nako (strada Republicii, pe cealaltă parte a străzii faţă de Primăria Oraşului Sânnicolau Mare), începând cu ora 11:00.
Microîntreprinderi din Sânnicolau Mare, precum şi microîntreprinderi din Jimbolia, sunt aşteptate să participe. În cadrul seminariilor vor fi prezentate condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească o microîntreprindere pentru a putea accesa o finanţare nerambursabilă prin POR 2007 – 2013, ghidul de finanţare pentru domeniul major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor” – domeniu prin intermediul căruia microîntreprinderile pot solicita finanţare, precum şi aspecte practice referitoare la întocmirea dosarului cererii de finanţare. Participarea în cadrul seminarului este gratuită.
Seminarul de instruire pentru microîntreprinderile din Sânnicolau Mare şi Jimbolia face parte din seria de seminarii pe care Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest le organizează în oraşele Regiunii Vest care nu sunt reşedinţe de judeţ, facilitând astfel accesul microîntreprinderilor din aceste oraşe la informaţii referitoare la Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 (POR 2007 – 2013) în vederea implementării de proiecte realizate cu fonduri nerambursabile şi în aceste locaţii. Acest seminar se adaugă la seminariile organizate, anterior, în judeţul Arad şi judeţul Hunedoara. Astfel de seminarii vor mai fi organizate, în perioada imediat următoare, în alte oraşe din judeţul Timiş şi în judeţul Caraş – Severin.

Comentarii

comentarii