Acasă Actualitate Adrian Lucaci, președintele AJF Arad, s-a stins din viață

Adrian Lucaci, președintele AJF Arad, s-a stins din viață

1113
DISTRIBUIȚI

Adrian Lucaci, președintele Asociației Județene de Fotbal Arad, a încetat din viață duminică.

În anul 2019, Adrian Lucaci, a fost recompensat de administrația locală Titlul de Excelenţă în domeniul sportului, pentru activitatea sportivă marcantă şi contribuţia adusă la dezvoltarea fotbalului arădean.

În 2014, când a fost ales preşedintele AJF Arad, Adrian Lucaci a găsit o moştenire grea, insolvenţă şi faliment fiind cele mai rostite cuvinte în „familia” fotbalului arădean. Ambiţios, sprijinit de autorităţile locale şi de Federația Română de Fotbal, a izbutit să scoată AJF-ul de pe minus într-un timp record şi să crească. În al doilea său mandat în fruntea fotbalului judeţean, Adrian Lucaci s-a bucurat de respectul şi admiraţia multor preşedinţi de AJF-uri din ţară, Aradul fiind dat exemplu pozitiv în multe situaţii, datorită numărului de echipe participante în cele trei eşaloane, dar şi a competiţiilor organizate, multe în premieră pentru fotbalul românesc.

Ca fotbalist a îmbrăcat tricoul echipei UTA, dar şi cel al echipelor Steaua, Sportul Studenţesc şi Univ. Cluj Napoca. A evoluat 190 de meciuri în Divizia A şi alte 150 în Divizia B pe postul de fundaş.

Comentarii

comentarii