Acasă Administraţie Aeroportul din Timișoara are planul de deszăpezire deja redactat

Aeroportul din Timișoara are planul de deszăpezire deja redactat

759
DISTRIBUIȚI

Conducerea Aeroportului Internațional din Timișoara – Traian Vuia a stabilit planul de deszăpezire pentru iarna 2019 – 2020. S-au stabilit responsabilii cu efectuarea acestor operațiuni, inventarul echipamentelor disponibile și prioritățile acestui plan.

Angajații aeroportului se vor folosi, în acest an trei, de trei tractoare, o autofreză, trei pluguri tractate, două mașini de pulverizare de soluție degivrantă lichidă, o mașină de împrăștiat uree granulată, un unimog dotat cu plug și perie și altul dotat cu plug și instalație de împrăștiat uree și glicol, din dotarea aeroportului. Au mai fost închiriate și o autobasculantă de tip 8X4 cu lamă față pentru deszăpezire, un autograder, un buldoexcavator multifuncțional și un mini-încărcător frontal.

Pentru degajarea gurilor de scurgere, a platformei de îmbarcare/debarcare și a căilor de acces spre terminal și platformă, se vor folosi 30 – 40 de lopeți de lemn și metal, iar pentru degivrarea aeronavelor există două autodegivroare Vestergaard, cu lichid degivrant de tip I și II.

Prioritatea numărul 1 din program va fi pista 11/29, căile de rulare A, C, L și B, calea de acces pentru personalul PSI, pozițiile de parcare ale aeronavelor, platforma de parcare a utilajelor și zonele unde sunt montate antele. Atenție sporită va mai fi acordată și pozițiilor de parcare din partea de nord a platformei, halei cargo, căii de acces la depozitul de combustibil și drumului de serviciu din nordul pistei.

Comentarii

comentarii