Acasă Actualitate Ai știu, sau n-ai știut, te poți bucura împreună cu primarul Robu....

Ai știu, sau n-ai știut, te poți bucura împreună cu primarul Robu. Dar nu prea ai pentru ce!

1479
DISTRIBUIȚI

Dacă pe vreme guvernelor PSD, primarul Nicolae Robu folosea des sintagma ”zero lei” când era vorba de finanțarea proiectelor Timișoarei, acum, că sunt ai lui la putere, se bucură pentru orice mărunțiș. Ultima mare realizare liberală este subfinanțarea celor trei mari proiecte din zonă: Centura Sus, ipotetica autostradă Timișoara – Belgrad și un nou punct de încărcare pe autostrada A1. Bugetul pe acest an la Guvernului Orban nu a alocat banii necesari pentru nici unul dintre aceste proiecte, inițiate pe vremea când la putere erau cei de la PSD. Doar că acum liberalul Robu privește cu mândrie spre București.

”Guvernul a înștiințat oficial ieri Direcția Regională de Drumuri și Poduri Vest, că a alocat pt Centura Sud suma de 40.555.000 lei. Voi fi cu ochii pe constructor să lucreze și să o consume cât mai repede -realist vorbind, acest lucru nu se poate întâmpla mai devreme de trim III-, iar când asta se va fi întâmplat, voi acționa cu toată energia pentru suplimentarea ei. Deocamdată, lucrările efective nefiind încă demarate, suma este arhisuficientă”, este preambulul sondajului nr. 2 din acest an, de pe pagina de Facebook a primarului. Și, pentru că toată lumea trebuie să fie fericită, variantele de răspuns sunt: ”Am știut, mă bucur, bravo” și ”N-am știut, mă bucur, bravo”.

”Bravo” și pentru declarația de vineri a lui Nicolae Robu, care încerca să dreagă modul de (ne)alocare a banilor de la Bucureşti, spunând că: ”Banii nu se ţin blocaţi, ei se alocă doar dacă lucrurile merg cum trebuie şi proiectul porneşte, iar atunci se fac rectificări bugetare”.

Ce nu le spune Robu timișorenilor este că suma alocată pentru Centura Sud nu are nici o legătură cu constructorii (pe care stă cu ochii), ci este destinată pentru finalizarea despăgubirilor celor care au teren în zonă.

Comentarii

comentarii