Acasă Eveniment Alarme cu bombă la Aeroport şi la Gara de Nord din Timişoara

Alarme cu bombă la Aeroport şi la Gara de Nord din Timişoara

DISTRIBUIȚI

Forţe de intervenţie descins luni seara la Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” şi la Gara de Nord din Timişoara. Poliţişti, jandarmi, pompieri, echipe de pirotehnicieni şi trupe anti-tero de la SRI şi Poliţia Timiş au încercuit cele două obiective şi au blocat circulaţia.
„Am fost anunţat că în jurul orei 19 un bărbat a apelat serviciul de urgenţă 112, spunând că în aerogară a fost amplasată o bombă. Conform procedurilor, au fost alertate toate serviciile de intervenţie pentru astfel de cazuri”, a declarat Dan Peteri, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Transporturi Timişoara.
„La aeroport a fost vorba de o alarmă falsă. Pirotehnicienii au încheiat cercetările. În cazul Gării de Nord, apelul a fost efectuat la ora 19:43. Se pare că este vorba de aceeaşi persoană, întrucât a sunat din aceeaşi zonă”, a mai declarat Dan Peteri.
Poliţiştii bănuiesc că este vorba de un cetăţean turmentat care se joacă de-a teroristul. Anchetatorii spun că ambele apeluri au fost efectuate de la telefoane publice din zona Dacia. Unul de pe strada Gheorghe Lazăr, iar celălalt de pe strada Teiului, la o distanţă de aproximativ 15 minute unul de celălalt.

Comentarii

comentarii