Acasă Eveniment Alertă cu bombă în faţa Palatului Copiilor / UPDATE: Valiza suspectă conţinea...

Alertă cu bombă în faţa Palatului Copiilor / UPDATE: Valiza suspectă conţinea scule de lucru şi alte obiecte utilizate pentru munca în construcţii şi instalaţii

DISTRIBUIȚI

Alertă cu bombă în faţa clădirii în care funcţionează Palatul Copiilor din Arad. Poliţişti, jandarmi, echipaje SMURD şi pirotehnişti au blocat zona.

Potrivit primelor informaţii, o valiză suspectă a fost găsită în faţa Palatului Copiilor din Arad, iar la faţa locului au ajuns numeroase echipaje de intervenţie.

În acest moment, perimetrul a fost închis pe câteva sute de metri, de la Primărie până spre zona Ziridava. Clădirea a fost evacuată în urmă cu puțin timp și sunt așteptați la fața locului specialiștii SRI.

„Astăzi, în jurul orei 14,15, un bărbat a sesizat prin 112 prezența unei valize abandonate pe trotuarul din fața Palatului Copiilor de pe Bd. Revoluției Echipajul de ordine publică sosit la fața locului a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre o valiză abandonată, închisă, cu aspect metalic. A fost asigurată zona, traficul rutier și pietonal deviat pe Bd. Gen. Vasile Milea. La fața locului se va deplasa o echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiș și specialiști din cadrul SRI”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

UPDATE: Alerta cu bombă din Arad s-a dovedit a fi una falsă. Un bărbat s-a întors după valiza metalică despre care spune că este o geantă de scule, pe care a uitat-o pe trotuar. După ce a aflat citind știri pe internet despre mobilizarea de forțe s-a întors să o recupereze.

”Un bărbat a revendicat valiza suspectă ca fiind a lui. A uitat-o pe trotuar. Valiza conţinea scule de lucru şi alte obiecte utilizate pentru munca în construcţii şi instalaţii. În aceste momente se reia traficul”, transmite IPJ Arad.

Comentarii

comentarii