Acasă Eveniment Alertă la Tribunalul Timiş. Mesaj de ameninţare lăsat într-un laptop abandonat

Alertă la Tribunalul Timiş. Mesaj de ameninţare lăsat într-un laptop abandonat

DISTRIBUIȚI

Polițiștii și gruparea antitero a SRI au intrat în alertă, în această dimineaţă, după ce un laptop a fost abandonat la intrarea în clădirea în care își are sediul Tribunalul Timiş.

În cursul acestei dimineți, Poliție Urbană Timișoara, a fost sesizată cu privire la faptul că în fața porții de acces a Tribunalului Timiș se afla un laptop abandonat.

La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de polițiști, jandarmi, criminaliști, dar și un echipaj de la Antitero.

Cei care au venit, au verificat zona, au împrejmuit-o, iar apoi au ridicat atât laptopul cât şi geanta suspectă.

În interiorul laptopului se afla o coală de hârtie A4 pe care, cel mai probabil, este scris un mesaj.

În urma verificărilor, la doar câțiva metri de intrare a în Tribunalul Timiș, într-un coș de gunoi, a fost găsită o geantă în care se presupune că ar fi fost laptopul.

Echipajele de la antitero au ridicat rucsacul, au verificat, urmează să stabilească cu exactitate ce anume este scris pe acel bilet.

Camerele de supraveghere din zonă l-au surprins pe individul care a lăsat laptopul acolo și în aceste momente oamenii legii încearcă să-l identifice.

Tribunalul Timiș este situat în plin centrul orașului Timișoara. Cei de la SRI nu au considerat oportun evacuarea celor din clădiri, însă au securizat zona, astfel încât, în acest moment intrarea principală în Tribunalul Timiș este restricționată, scrie antena3.ro.

Comentarii

comentarii