Acasă Eveniment Anchetatorii au făcut public portretul robot al bărbatului suspectat în dubla crimă...

Anchetatorii au făcut public portretul robot al bărbatului suspectat în dubla crimă de la Timişoara

DISTRIBUIȚI

Anchetatorii au publicat, miercuri, un posibil portret robot al bărbatului suspectat în dubla crimă de la Timişoara şi cer în continuare ajutorul populaţiei pentru identificarea şi prinderea acestuia. 

IPJ Timiş a făcut publică, miercuri după-amiază, o fotografie care reprezintă potenţialul portret robot al bărbatului suspectat că i-a ucis pe cei doi vârstnici ntr-un apartamment din centul municipiului Timişoara şi l-a înjunghiat pe nepotul acestora.

Anterior, anchetatorii au publicat şi imagini cu bărbatul.

Conform Poliţiei, este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălţime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurţi, închişi la culoare, bluză de trening cu glugă gri şi un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă (purta un bandaj improvizat).

”În cazul în care observaţi vreo persoană cu semnalmentele de mai sus, vă rugăm să apelaţi Serviciul de urgenţă 112 şi să nu intraţi în contact cu aceasta”, recomandă poliţiştii.

Anchetatorii fac teste ADN pentru identificarea bărbatului, având în vedere că agresorul a abandonat, lângă o bancă, o mănuşă plină cu sânge care a fost găsită de poliţişti.

Arma crimei, un cuţit, nu a fost încă găsită.

Comentarii

comentarii