Acasă Administraţie Angajații Aquatim sunt șocați când curăță pompele de pe rețeaua de canalizare...

Angajații Aquatim sunt șocați când curăță pompele de pe rețeaua de canalizare din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Angajații Aquatim sunt șocați de fiecare data când curăță pompele de pe rețeaua de canalizare din Timișoara. Acum, se pregătesc pentru furtunile anunțate. Deși îngrijite frecvent în cadrul unui program de mentenanță, pompele sunt des afectate de gunoaiele aruncate în canalizare.

Imaginile postate sunt de la stația de pompare de pe strada Arizona din Timișoara. Pompa este efectiv îngropată în nisip, materiale textile și servețele umede. Toate aceste lucruri, care nu au ce să caute în sistemul de canalizare, se manifestă ca o frână, ajungând în final să scoată pompa din funcțiune.

Ce se întâmplă atunci? Refulări în subsolurile imobilelor și disfuncționalități majore în preluarea apelor uzate.

”Având în vedere că se anunță furtuni, vă rugăm insistent să nu mai folosiți rețeaua de canalizare ca pe un coș de gunoi.

Nu depozitați pe marginea drumurilor sau în apropierea canalelor materiale de construcții și nisip. Acestea pot fi antrenate de apa de ploaie și ajung să înfunde canalele și pompele.

Atunci când sunt furtuni, toate echipele de intervenție ale Aquatim sunt mobilizate. În total, în aria de operare Aquatim, în Timișoara plus în cele cinci sucursale, sunt peste 200 de stații de pompare.

Vă rugăm, nu le înfundați cu gunoaie!”, este mesajul Aquatim.

 

Comentarii

comentarii