Acasă Eveniment Antonia, fetiţa arsă de vie, la Timişoara, împreună cu trei frăţiori, împlinise...

Antonia, fetiţa arsă de vie, la Timişoara, împreună cu trei frăţiori, împlinise 2 ani în ziua morţii

2314
DISTRIBUIȚI

Antonia, fetiţa ucisă de foc, la Timişoara, împreună cu trei frăţiori, împlinise 2 ani în ziua morţii. Părinţii îi lăsaseră acasă pe copii, în grija fratelui lor mai mare, care are 14 ani şi care e singurul scăpat din tragedie.

Tragedia de pe strada Memorandului din Timișoara s-a petrecut chiar în ziua în care unul dintre copiii morți împlinea doi ani. Este vorba despre o fetiță, găsită carbonizată alături de ceilalți trei frați ai ei. Cel mai mic dintre copiii morți în urma incendiului avea șapte luni, iar cel mai mare șase ani.

Alexandra avea 6 ani, Andrei, 4 ani, Antonia împlinise chiar ieri 2 ani, iar Adrian avea doar 4 luni. Doar mezinul familiei era copilul bărbatului cu care femeia trăia în prezent.

Părinţii i-au lăsat pe cei mici în grija fratelui mai mare, de 14 ani, și au plecat de acasă. Focul a fost observat de băiatul mare care a mers să încălzească lapte pentru frații lui. A văzut flăcările, s-a speriat și a fugit la vecini să ceară ajutor.

Cei mici au rămas însă în interiorul apartamentului și nu au mai putut fi salvați. Trupurile lor au fost găsite de echipele de salvare, carbonizate, cu ajutorul unei camere cu termoviziune.

„Ancheta este in faza incipienta. Se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si distrugere. S-a constituit echipa de cercetare la fata locului, iar impreuna cu pompierii se vor analiza toate imprejurarile care au dus la producerea tragediei„, transmit reprezentantii Politiei Timis.

Comentarii

comentarii