Acasă Actualitate Aqua Park-uri din Ungaria se promovează la Iulius Mall Timişoara

Aqua Park-uri din Ungaria se promovează la Iulius Mall Timişoara

407
DISTRIBUIȚI

Peste 35 de companii din turism se reunesc la Iulius Mall, începând de vineri, 16 aprilie şi până duminică, 18 aprilie, la a V-a ediţie a târgului de turism şi agrement – „SHOP-ul DE VACANŢĂ”.
Târgul de turism şi agrement aduce cele mai inedite şi accesibile oferte pentru petrecerea vacanţei de vară, de la destinaţii de vis în ţări exotice, croaziere de lux, weekend-uri în capitale europene, pachete turistice „all inclusive”, la oferte aproape de casă, în România sau Ungaria. Printre noutăţile ediţie târgului din acest an, ADVENTS, agenţia organizatoare, aduce în Timişoara cele mai mari Aqua Park-uri din Ungaria: AQUAWORLD din Budapesta (www.aqua-world.hu) – 17 bazine de diferite mărimi, un tobogan de 1 km lungime, bazin special pentru surfing şi un restaurant pe apă şi AQUATICUM din Debrecen (www.aquaticum.hu) –  complexul de băi îi aşteaptă pe doritorii de odihnă cu un hotel wellness de patru stele, baie termală, ştrand, parc acvatic mediteranean acoperit, insulă wellness, centru de masaj thailandez şi restaurant cu specialităţi culinare maghiare, vegetaţia bogată de plante tropicale şi numeroasele elemente distractive ale acestei facilităţi deosebite asigură fascinaţia verii în fiecare zi a anului.
De asemenea, la târg va fi prezentă şi staţiunea termală & wellness Hajduszoboszlo din Ungaria, cu hotelurile de 4 stele Silver, Aurum şi Ambrozia.
 Reducerile şi ofertele promoţionale vor fi nelipsite de la eveniment. Cei peste 35 de expozanţi pregătesc reduceri „early booking” de până la 30 %, pachete gratuite pentru copii şi tombole cu premii (detalii pe www.targ-turism.ro, pagina pentru vizitatori).
Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care merită să mergeţi la „SHOP-ul DE VACANŢĂ”, de vineri până duminică (16-18 aprilie), la Iulius Mall Timişoara (parter şi demisol).

Comentarii

comentarii