Acasă Administraţie Aquatim oprește apa, luni, în Cerneteaz, și marți, în Chevereșu Mare, Dragșina...

Aquatim oprește apa, luni, în Cerneteaz, și marți, în Chevereșu Mare, Dragșina și Vucova Timiș

601
DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că, luni 16 septembrie și marți 17 septembrie, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Cerneteaz între orele 9 și 15, pentru lucrări de modernizare la gospodăria de apă.

În perioada 16-20 septembrie a.c., în intervalul orar 8-14 se vor spăla rețelele de apă în Chevereșu Mare, Dragșina și Vucova, cu un amestec de apă și aer sub presiune, cu utilaje specializate.

Presiunea apei va fi scăzută în perioadele menționate, este posibil ca în Vucova și Dragșina furnizarea apei să se facă cu intermitențe, dată fiind capacitatea mică a rezervorului de înmagazinare.

Spălarea rețelelor de apă este o parte a programului de mentenanță preventivă al Aquatim și are rolul de a asigura calitatea adecvată a apei distribuite consumatorilor.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată -atenționează Aquatim.

Comentarii

comentarii