Acasă Administraţie Aquatim oprește apa potabilă în mai multe localități din Timiș. Ce trebuie...

Aquatim oprește apa potabilă în mai multe localități din Timiș. Ce trebuie să facă cetățenii?

553
DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că, în zilele următoare, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, miercuri, 26 mai, între orele 8-15, în Petroasa Mare presiunea apei va fi scăzută, iar joi, 27 mai, între orele 8-15, în satul Pădureni (comuna Victor Vlad Delamarina) se va întrerupe furnizarea apei. Tot joi, între orele 9-15, se va opri apa în comuna Pădureni.

Vineri, 28 mai, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Livezile, iar între orele 11-16 se va opri apa în Dolaț. De asemenea, în intervalul orar 8-15 presiunea apei va fi scăzută în Honorici.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

De asemenea, joi, 27 mai, între orele 9-15, se va executa o legătură de conductă la intersecția bulevardelor Liviu Rebreanu și Sudului. Pe durata lucrărilor se va întrerupe apa pe porțiunea dintre străzile Arieș și Orion a bulevardului Liviu Rebreanu, inclusiv la bazele Proiectantul, ISIM, No Name, Lemon și ELBA.

Joi, 27 mai, între orele 8-16, se va întrerupe furnizarea apei în Moșnița Nouă și Moșnița Veche, pentru repoziționarea conductelor DN 315mm și DN 160mm. Lucrările fac parte din proiectul de lărgire la 4 benzi de circulație a drumului Timișoara – Moșnița Nouă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

 

Comentarii

comentarii