Acasă Administraţie Aquatim: pe strada Mareșal Constantin Prezan se vor executa legături la conductele...

Aquatim: pe strada Mareșal Constantin Prezan se vor executa legături la conductele magistrale Dn 1000 și Dn 800

DISTRIBUIȚI

Joi, 18 noiembrie, între orele 9-20, pe strada Mareșal Constantin Prezan se vor executa legături la conductele magistrale Dn 1000 și Dn 800.

Lucrările fac parte din proiectul de modernizare și extindere la patru benzi a străzii Mareșal Constantin Prezan, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Calea Urseni, Rapsodiei, Rigoletto, Tosca, Mureș (porțiunea dintre Rigoletto și Calea Urseni), Aristide Briand, Georges Bizet, Vasile Voiculescu, Gavril Musicescu (porțiunea dintre Tosca și Calea Urseni), Vasile Zbegan, Vasile Mioc, Preot Alexandru Bălaș, Intrarea Georg Haendel, Intrarea Joseph Haydn, Ioan Stoia Udrea, Alexandru Rogojan, Doctor Louis Țurcanu, Intrarea Mihai Bănărescu, precum și în localitățile Urseni, Rudicica și Giroc (zona alimentată din rețelele de pe Calea Urseni și Vasile Zbegan). În zona Soarelui și în Ciarda Roșie presiunea apei va fi scăzută.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii