Acasă Actualitate Aquatim Timișoara a strălucit și în 2023! Locul I pe România la...

Aquatim Timișoara a strălucit și în 2023! Locul I pe România la categoria Întreprinderi Mari

DISTRIBUIȚI

AQUATIM Timișoara a strălucit din nou și în 2023, pe scena Topului Național al Firmelor pentru 2022 care a avut loc în București, joi 2 noiembrie, eveniment organizat exemplar de Camera de Comerț și Industrie a României, adjudecându-și LOCUL I PE ȚARA la categoria Întreprinderi Mari, domeniul  „Captarea, tratarea și distribuția apei”.

Dr.ing. Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, a declarat: “Sunt bucuros să vă anunț că misiunea companiei pe care o conduc – „Facem apa să curgă în direcția bună!” – a primit, aseară la Bucuresti, o nouă confirmare oficială, la scenă deschisă, în prezența oficialităților și a celor mai mari nume din piața națională antreprenorială!”.

Topul Național al Firmelor este un reper incontestabil pentru mediul de afaceri, un barometru al eficienței și al excelenței, locul în care ți-ai dori să fii, dacă te numești companie performantă, serioasă, puternică, vizionară.

Aquatim scrie deja și demult o istorie frumoasă si aici.

Toate acestea, grație oamenilor apei din Vest, echipei de profesioniști din Aquatim, spiritului unitar ce ne guvernează, drumului comun ce ne-a dus și ne duce atât de frumos prin timpuri. Suntem realmente un „împreună”, întotdeauna în slujba clienților noștri. Reconfirmările anuale ale excelenței naționale mă fac onorat și fericit să îndrum o astfel de echipă! Mulțumesc Familiei Aquatim!”, este mesajul lui Ilie Vlaicu.

Comentarii

comentarii